Què faig

Construir i reformar en harmonia amb la naturalesa és la meva feina, i també la meva passió.

Aquests són alguns dels meus serveis. Per a una solució a mida, contacta’m .

REFORMA I REVALORACIÓ D’HABITATGES I LOCALS

OBRA NOVA: HABITATGES I LOCALS

ACOMPANYAMENT DE L’AUTO-CONSTRUCCIÓ I ORGANITZACIÓ D’OBRES-TALLER

PROJECTES DE CO-HABITATGE 

REVALORACIÓ D’EDIFICIS D’ADOBE O DE TAPIAL

ASSESSORIA I FORMACIÓ


REFORMA I REVALORACIÓ D’HABITATGES I LOCALS

S’ha quedat petit el teu pis? Tens un immoble que vols revalorar? Estic a la teva disposició per a redissenyar els espais i arribar a la solució més adequada, triant els materials més ecològics i dissenyant tenint en compte l’assolellament, la ventilació o el confort tèrmic.

Estàs pensant a muntar un negoci? Perquè estàs en el lloc perfecte. M’encarrego de donar-li l’aire que estàs buscant perquè la teva idea sigui un èxit.


OBRA NOVA

Somies amb fer-te un habitatge que t’encaixi bé? Estaré encantada d’acompanyar-te en tot el procés, tenint en compte les teves necessitats i suggeriments. Amb tu, formarem un equip i treballarem per aconseguir els objectius que t’hagis marcat.

Ets dels que creu que l’ecologia va més enllà de reciclar de tant en tant? Dissenyaré per a tu un edifici respectuós amb el medi ambient i de baix consum energètic.

No tens temps? No et preocupis, jo m’encarrego de tot. A més, et mantindré informat del procés en tot moment, enviant-te informes i fotografies de com va tot.


Acompanyament de l’auto-construcció i organització d’obres-TALLERS

Construir el teu habitatge tu mateix, parcialment o completament, i amb materials locals i ecològics és possible. Et proposo assessoria i seguiment de les obres per a ajuntar exigències i recursos utilitzant la terra en el teu projecte d’habitatge.

Podem també organitzar tallers per a realitzar parts de l’obra, amb una obra-taller. Els participants dels tallers aprenen les tècniques de bio-construcció emprant-les directament en l’obra. Aquesta pot ser la millor manera per a realitzar obres menors i petites construccions, i al mateix temps transmetre coneixements sobre la construcció amb terra.


REVALORACIÓ D’EDIFICIS D’ADOBE O DE TAPIAL

Tens un immoble amb parets de tova o de tapia i no saps com rehabilitar-lo adaptant-lo a les teves noves exigències ? Abans que hi esdevinguin danys importants, la meva intervenció t’ajudarà a aturar el procés de degradació estalviant costos. També faig el  projecte si el que vols és un canvi d’ús per continuar habitant espais plens d’història, ajuntant autenticitat i confort.


Ets un professional?

Com a especialista de la construcció amb terra, puc assessorar-te per a utilitzar correctament aquest material en els teus projectes. Realitzo també estudis de factibilitat de projectes per a concursos. Desenvolupo anàlisi de terres per a poder comprovar la possibilitat de construir amb la terra del lloc i prendre les decisions tècniques adequades. Aquesta pàgina és per a tu.


FormaciÒ

Organitzo formacions teòriques i pràctiques entorn de la construcció amb terra i les seves diferents tècniques, per a estudiants d’arquitectura i enginyeria, per a professionals i grups (veure la pàgina Formaciò).